top of page

Sa., 09. Nov.

|

Regionshospitalet Silkeborg

ADVANCED SPINE SURGERY

Pris 5.900 kr. + moms Betaling foregår ved fremsendelse af elektronisk faktura til din afdeling ved anvendelse af EAN nr.

Registreringen er lukket
Ser andre kurser
ADVANCED SPINE SURGERY
ADVANCED SPINE SURGERY

Time & Location

09. Nov. 2019, 08:00 – 17:00

Regionshospitalet Silkeborg, Falkevej 1a, 8600 Silkeborg, Denmark

Guests

About the event

Kursus Inderholder Case diskussion og praktiske øvelser og består af 2 dele:

1. Prolaps/Stenose: Deltagerne præsenteres for cases med spinal stenose, recess stenose og discus prolaps, med fokus på billede diagnostik, evt. Yderligere udredning og behandlings plan (kirurgisk og konservativ).

Praktik med RealSpine Simulator og Mikroskop.

Formål: Mikrokirurgisk Dekompression teknik

2. Instrumenteret Spondylodese: Deltagerne præsenteres for cases med spinal stenose, discus degeneration og spondylolistese, med fokus på billede diagnostik, evt. yderligere udredning og behandlings plan (kirurgisk og konservativ).

Praktik med RealSpine Simulator

Formål: Instrumentering med skruer og PLIF/TLIF

Kursusleder: Kelwin Perez Contreras Afdelingslæge, RegionsRygcenter Silkeborg

Kursus Koordinator: Peter Lemche Overlæge, RegionsRygcenter Silkeborg

Faculty

Søren Fruensgaard Specialeansvarlig Overlæge og Sektorchef i RegionsRygcenter Silkeborg

Marius Gaurilcikas Overlæge i Odense Universitet Hospital

Frederik Busch Overlæge, Cervikalkirurgisk specialeansvarlig, rygkirurgisk sektor, Rygcenter Syddanmark

Sasa Randjelovic Afdelingslæge, RegionsRygcenter Silkeborg

Vilkår og betingelser

Disse Vilkår gælder for alle kontrakter indgået med Regions Hospital Silkeborg vedrørende implementering af træninger. Ved registreringen accepterer deltageren vilkårene og betingelserne fra arrangøren.

1. Registrering

Antallet af deltagere er begrænset. Interesserede skal tilmelde sig via kursus web side. Registreringer vil blive behandlet og bekræftet i først til mølle-princip. Registreringen er bindende for deltageren.

2. Betalingsbetingelser

Deltagergebyret bliver opkrævet via elektronisk faktura sendt til EAN nr.

Hvis betaling ikke sker rettidig, forbeholder arrangøren sig ret til at tildele pladsen til anden side.

Deltageren fritages ikke fra betalings pligt, hvis der ikke er mulighed for, at tildele pladsen til en erstatnings deltager.

3. Arrangørens ret til at aflyse arrangementet

1. Udførelse af arrangementet kræves mindst fire deltagere. Med et mindre antal deltagere, har arrangøren ret til senest 3 uger før arrangements start at aflyse eller udsætte arrangementet til en alternativ dato.

2. Med kortvarige aflysninger af instruktørener forbeholder organisatøren ret til at organisere begivenheden med stedfortræderinstruktør. Hvis stedfortræderinstruktør ikke kan findes på grund af den kortsigtede karakter, forbeholder organisatøren ret til at omorganisere eller udsætte arrangementet til en alternativ dato.

3. Hvis arrangøren annullerer arrangementet, refunderes registreringsgebyret.

4. Tilbagetrækning fra kontrakten af deltageren

Afbestilling fra deltagerens side skal ske skriftlig over for arrangøren. En e-mail er tilstrækkelig.

En afbestilling af deltagernes registrering er kun mulig indtil seks uger før begivenheds start. I dette tilfælde opkræver arrangøren et gebyr på 25% af deltagerafgiften, hvis der ikke findes nogen erstatnings deltager. Derefter er en annullering af deltagelse ikke mulig, og der skal ske 100% betaling.

5. Kursus materialer

Arrangørens kursus materialer bliver distribueret i arrangementet. I tilfælde af ikke-deltagelse er der ingen ret til at sende eller videresende kursus materiale. Kursus materiale er beskyttet af Copyright og må ikke gengives eller anvendes kommercielt på nogen måde - helt eller delvist- uden skriftlig samtykke fra arrangøren og de respektive instruktører.

6. Databeskyttelse

De data, der er nødvendige for registrering og korrekt gennemførelse af arrangementet, registreres elektronisk og behandles. En overførsel af data foregår udelukkende i overensstemmelse med de relevante databeskyttelses love.

7. Event certifikater

Efter at have gennemført træningen, modtager deltageren et certifikat for deltagelse. Deltageren er ikke autoriseret til at ændre certifikat eller bruge det vildledende.

8. Endelige bestemmelser

Skulle individuelle bestemmelser i denne kontakt være eller blive ugyldige, påvirker dette ikke gyldigheden af de øvrige bestemmelser. Den ugyldige bestemmelse erstattes af forskrifter, som er nærmest det økonomiske formål med denne kontrakt og den rimelige beskyttelse af de kontraherende parters fælles interesser.

Share this event

bottom of page